Vusiness

El projecte Vusiness ve de l'anglès business, que significa 'negocis', però en aquest cas amb una ve baixa de valors. És una xarxa que promou les empreses obertes, democràtiques, sostenibles, inclusives i intel·ligents que han d'inspirar el futur, i que està impulsada pel grup d'investigació ARPA (Anàlisi de la Recepció de les Pantalles Audiovisuals) del Departament de Filologia i Comunicació de la Universitat de Girona. Hi col·laboren, entre d'altres, Suara Cooperativa, La Fageda, Down España, ONCE, Greenpeace, UPC, SmartCity Catalonia i PIMEC, i durant el mes d'abril del 2017 va presentar-se a la Universitat de Harvard, al MIT de Boston, al Boston College i a la Universitat de Massatchussets.

La meva col·laboració en aquest projecte ha estat elaborar un conte infantil per treballar la sostenibilitat a les empreses i també a la vida diària, i, d'aquesta manera, conscienciar de la necessitat de cuidar el planeta on vivim i de millorar la nostra qualitat de vida. 


Presentació pilot, el 25 d'abril del 2017, del conte entre els nens i nenes de P5 de l'Escola Volcà Bisaroques d'Olot. A la foto, amb l'Albert Costa, promotor del projecte Vusiness.