Vusiness

El projecte Vusiness ve de l'anglès business, és a dir, dels negocis, però en aquest cas amb una "v" de valors. És una xarxa que promou les empreses obertes, democràtiques, sostenibles, inclusives i intel·ligents que han d'inspirar el futur, i que està impulsada pel grup d'investigació ARPA (Anàlisi de la Recepció de les Pantalles Audiovisuals) del Departament de Filologia i Comunicació de la Universitat de Girona. Hi col·laboren, entre d'altres, Suara Cooperativa, La Fageda, Down España, ONCE, Greenpeace, UPC, SmartCity Catalonia i PIMEC, i durant el mes d'abril del 2017 va presentar-se a la Universitat de Harvard, al MIT de Boston, al Boston College i a la Universitat de Massatchussets.

La meva col·laboració en aquest projecte ha estat elaborar un conte infantil per treballar la sostenibilitat a les empreses i també a la vida diària i, d'aquesta manera, conscienciar de la necessitat de cuidar el planeta on vivim i de millorar la nostra qualitat de vida. La publicació d'aquest material està pendent de concretar-se.


Presentació pilot, el 25 d'abril del 2017, del conte entre els nens i nenes de P5 de l'Escola Volcà Bisaroques d'Olot. A la foto, amb l'Albert Costa, promotor del projecte Vusiness