'3r Concurs de Poesia Eroticoamorosa d'Olot'

Dins el 3r Concurs de Poesia Eroticoamorosa d'Olot, que va sorgir el març del 2020 arran del premi que duu el mateix nom i que està impulsat per Rapsòdia Veus Literàries des del febrer del 2017, hi ha el relat "L'escletxa que em condueix fins a tu". Aquest escrit també està inclòs en l'apartat de Relats i va quedar finalista del concurs.  


L'ESCLETXA QUE EM CONDUEIX FINS A TU

La suavitat de la pela del préssec

collit en el seu punt just de maduresa.

La dolçor del cotó de sucre

rosa i esponjós de les fires.

El xiuxiueig d'unes paraules harmonioses

emeses amb veu de seda.

L'aroma de l'amalgama de roses, clavells,

gessamins i menta fresca.

La llum d'un capvespre ocre i ataronjat

que asserena la mirada.

Tot això és el que puc percebre,

just al darrere de la porta,

a través d'aquesta escletxa mil·limètrica

que em condueix fins a tu.

Només tinc ganes d'obrir-la de bat a bat.

I tocar-te i tastar-te i escoltar-te

i olorar-te i mirar-te.

Em sembla que els cinc sentits,

com sempre que et tinc a prop,

se'm quedaran curts.