Àlbum de la faràndula olotina  

La botiga de fotografia d'Olot Prisma ha creat un àlbum de fotos amb els diversos elements que integren la faràndula de la ciutat. És una col·lecció única i actualitzada. 

Ha estat molt bonic col·laborar en aquest projecte redactant les històries de cada un dels gegants, cabeçuts i bestiari, ja que sens dubte tots ells són un gran tresor per als olotins i olotines, i és per això que convé mantenir-lo i divulgar-lo.

Aquesta ha estat una iniciativa d'en Joan Gassiot (idea, coordinació i producció), a la qual s'han sumat la Sara Camacho (fotografia), l'Albert Carrillo (il·lustració de la portada), la Júlia Elias (disseny i maquetació) i jo mateixa (redacció dels textos).

Endavant amb els 234 cromos! 

Signatura a l'Hospici de l'àlbum de la faràndula, juntament amb l'Albert Carrillo, la tarda prèvia a l'inici de les Festes del Tura (5 de setembre del 2023).

Foto de l'equip que ha fet possible aquest àlbum, el qual també ha comptat amb una sèrie de col·labordors sense els quals no hauria estat possible dur a terme la tasca, entre ells en Tavi Algueró, l'Oriol Garcia, l'Adán Perea, l'Anna Domènech i en Sali.

Entrevista feta per la Mònica Font al programa "La Finestra", d'Olot Televisió (24 d'agost del 2023).