'Històries íntimes'

Una obra bastida mitjançant relats interconnectats i amb una marcada perspectiva femenina.

Tendres, divertides, insòlites, originals, sensuals, tristes, melancòliques... Les narracions eròtiques que componen aquest recull de relats són tan variades i imprevisibles com ho són les seves protagonistes. L'obra retrata peripècies sexuals de diversos membres d'una mateixa família, i ho fa amb una prosa atractiva i una perspectiva marcadament femenina. D'aquesta manera, el recull destaca per estar bastit mitjançant relats interconnectats que adopten un ritme àgil i íntim, amb un bon domini del llenguatge. Així, els relats prenen punts de vista molt diferents, tant pel que fa a l'edat de les protagonistes com a l'època en la qual se situa la història, ja que aborden situacions molt diferents.

En definitiva, aquest recull de contes eròtics en femení suposa una alenada d'aire fresc en un gènere tan tipificat com la literatura eròtica.

Històries íntimes, de Jenni Rodà i Neus Verdaguer. Editorial Bromera, dins la col·lecció L'Eclèctica, juny del 2018.


ACTES DE PRESENTACIÓ D'HISTÒRIES ÍNTIMES 

Ruta literària d'Històries íntimes a Barcelona organitzada pel Club TR3SC (24 de novembre del 2018)


Presentació d'Històries íntimesEntre nosaltres i Si no hi ha demà a Òmnium Garrotxa (8 de novembre del 2018) 

Presentació d'Històries íntimes a la Casa del Llibre de Terrassa (19 de setembre del 2018). Amb les lectures dramatitzades de la companyia de teatre ATRESÍ Presentació d'Històries íntimes a la Biblioteca Joaquim Bauxell d'Anglès (6 de juliol del 2018) 


Presentació d'Històries íntimes i d'Entre nosaltres a l'Espai Sociocultural El Fil de Sant Jaume de Llierca (4 de juliol del 2018). Amb la intervenció de Lourdes Barris


Presentació d'Històries íntimes a Can Trincheria d'Olot (29 de juny del 2018). Amb la intervenció de Càndid Sempere i l'actuació de Laura Plasència i Sandra Vilarrasa


Sortida d'Històries íntimes al 24è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida (23 de juny del 2018)