'Cinc abrils'

Recollir paraules, i assaborir-les bé, teixir històries i anar plasmant la vida en trossos de paper no em pot fer més feliç.

Escriure és la meva passió. Des que tinc ús de raó em recordo amb llapis, bolígrafs, llibretes i papers a les mans, però sobretot va ser a partir de l'abril del 2016 -arran d'una malaltia que va patir la meva iaia paterna- quan les paraules van començar a brollar amb intensitat per teixir històries viscudes, explicades, imaginades i desitjades.

Editat per Edicions El Bassegoda, amb pròleg de Laia Aguilar -Premi Josep Pla 2020- i amb il·lustracions de Ferran Coves, en aquestes pàgines es recopilen els relats que han estat guardonats en diversos certàmens literaris i també els que han estat publicats en llibres i revistes al llarg d'aquests cinc abrils. Amb l'esperança que d'abrils, i d'escrits, en vinguin molts més.

Cinc abrils, de Jenni Rodà. Edicions El Bassegoda, abril del 2021.


ACTES DE PRESENTACIÓ DE CINC ABRILS 

Presentació de Cinc abrils a la sala d'actes de l'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca (23 de setembre del 2022). Amb la intervencions de Lourdes Barris, regidora de Cultura de l'Ajuntament.


Presentació de Cinc abrils a la placeta d'El Torín (22 de maig del 2021). Amb les intervencions de Pep Berga, Càndid Sempere i Òscar Cabana. I amb les lectures dels relats per part de Neus Asín.

Signatura d'exemplars de Cinc abrils durant la Diada de Sant Jordi al Firal d'Olot (23 d'abril del 2021).